Beşiktaş - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı skoru

reklam


Beşitaş'ta kombine satışı yarın bitiyorSpor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş'ın gollerini Sivok (28) ve Olcay Şahan (57) atarken, İstanbul Belediyespor'un golünü Holmen (22) ve Doka (67) kaydetti.

Beşiktaş-Beşiktaş'ın kâbusu: 2-2
Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında İnönü Stadı'nda oynanan mücadeleye her iki takım da hızlı başladı. Beşiktaş taraftarları, İstanbul Belediyespor'a olan şanssızlığının bu maçta bozulmasını bekliyorlardı. Ancak 22. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Samuel Holmen'in attığı golle, Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti. Beşiktaş, bu gole 28. dakikada Tomas Sivok ile karşılık verdi. Oğuzhan'ın yaptığı kullandığı kornere Sivok, güzel kafa vuruşu yaparak takımını öne geçirdi. İlk yarının geri kalan dakikalarında gol olmadı ve maçın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarının 57. dakikasında, taç atışından sonra Almeida'nın attığı pasla topu önünde bulan Olcay Şahan, çok şık bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi. 65. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da oyuna yeni giren Doka, uzaktan şutunu attı. Top savunmaya da çarparak Beşiktaş ağları ile buluştu. Kaleci McGregor, savunmaya çarpan topta kontrpiyede kaldı ve müdahale edemeyerek topu ağlarında gördü. Geriye kalan dakikalarda gerçekleştirilen karşılıklı akınlardan sonuç çıkmadı ve Beşiktaş, şanssızlığı bir kez daha kıramayarak, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında yine 1 puan aldı.

Etiketler: , , , , , , ,

tekrartekrarizle.blogspot.com:
Tv Yaşam,Güncel Blog,Güncel,Son Bölüm İzle , Canlı İzle, Tek parça Full Hd İzle ,Tekrarını izle ,

0 yorum