GALATASARAY'DA TRANSFER

reklam

Drogba'da flaş gelişme!


Wesley Sneijder transferiyle ortalığı ayağa kaldıran Galatasaray'da şimdi gündem Drogba. fildişili yıldızın transfer edilebilmesi için ciddi bir çalışma var.


Galatasaray çıldırdı, hedefte o var: Drobga


Fatih Terim, “Gerekirse Hakan Balta'yı stoper oynatırım. Yeter ki onu alalım” dedi, Ünal Aysal ve ekibi harekete geçti. Fildişi'li yıldız, Çin macerasına nokta koymakta kararlı. Alacaklarına karşılık bonservisini cebine koyup, serbest kalmayı planlıyor. Şampiyonlar Ligi'nde tekrar boy göstermek isteyen Drogba, yıllık ücretini 4 milyon Euro'ya çekti. Cim Bom pusuda bekliyor.


Wesley Sneijder’e parçalı formayı giydirerek, Avrupa transfer piyasasını alt üst eden Galatasaray resmen gözünü kararttı! Sarı-Kırmızılılar, sezon başında renklerine bağlayamadığı Fildişi’li santrfor Didier Drogba transferi için bir kez daha taarruza geçti. Cim Bom’u bu transfer için harekete geçiren kişi ise Didier Drogba’nın ta kendisi! Çin ekibi Shanghai Shenhua ile yıllık 10 milyon Euro’luk bir kontratı bulunmasına rağmen tekrar Şampiyonlar Ligi’nde varolmak isteyen siyahi golcünün, menajerleri aracılığıyla Galatasaray’a haber yolladığı ortaya çıktı. Fatih Terim’in ilettiği, “Gerekirse Hakan Balta’yı stoper oynatırım. Yeter ki onu alalım” mesajı sonrası yönetim pazarlıklara başladı. Çin macerasından pişman olan ve bonservisini almaya çalışan Drogba da hamlelerini artırdı. Alacaklarına karşılık bonservisini almayı planlayan
34 yaşındaki futbolcunun, yarın serbest kalma ihtimali bulunuyor.

Etiketler: , , ,

tekrartekrarizle.blogspot.com:
Tv Yaşam,Güncel Blog,Güncel,Son Bölüm İzle , Canlı İzle, Tek parça Full Hd İzle ,Tekrarını izle ,

0 yorum