31.10.2013 Burç Yorumları - 31 Ekim 2013 Burç Yorumları

reklam


31.10.2013 Burç Yorumları - 31 Ekim 2013 Burç Yorumları

Detaylı Burç Yorumları İçin Linke Tıklayın


balik burcu Günlük Burç Yorumu (31-10-2013)

balik burcu Günlük Burç Yorumu (04-10-2013)
Birlikteliklerin tadını çıkarabileceğiniz, partnerinizle uyumu yakalayacağınız, bekarlar için ilişki adaylarının çıkabileceği güzel bir gün. Ancak dikkatli olmakta fayda var. Ani başlangıçlar ani bitişlerle sonuçlanabilir.


Sizi mücadeleye iten ortaklaşa işler ve başkalarının kaynaklarına ihtiyaç duyacağınız şartlar var. Tüm hazırlıklarınızı tamamlamak ve dikkatinizi borç alacak konularınızı yöneltmelisiniz. Çözüm arayışı içinde olmalısınız. Mirasla ilgili bir konunun çözümü hakkında eliniz kolunuz bağlı kalabilir. Sabırlı olmalı, olayları akışına bırakmalısınız.

Duygularınızı bastırıyor veya göz ardı ediyorsunuz. Bu durum, diğerleri için olumlu anlama gelse de, siz de stres ve içsel huzursuzluk nedeni olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Terazi burcundaki Ay’ın Pluton ve Uranüs’le oluşturacağı olumsuz açılar, iki gündür devam eden Güneş, Pluton ve Uranüs etkileşimlerini de canlandırabilir ve önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerde gerilimlere, güç mücadelelerine, beklenmedik ve şaşırtıcı olaylara neden olabilir. Risk almak veya riskli işlerle uğraşmak için uygun günlerde değiliz. Uzlaşmacı ve ekip ruhuna uygun davranmak, tavsiyelere uymaya çalışmak stresi biraz olsun azaltabilir.rn rn rnYükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.rn Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…rn Niobe Aslı Temel

kova burcu Günlük Burç Yorumu (31-10-2013)


Bir yolculuk planlıyorsanız değişikliklerden keyif almaya bakın. Hiç ummadığınız sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Detaylara takılmayıp yeni bir şeyler keşfetmenin tadına varın. Bildik olanı değil de yeni olanı tercih edin.


Kendi beklentilerinizi üzerine gidecek, hayatın getirdiği yeniliklerin içinde yer alacaksınız. Uluslararası ilişkilerin getireceği fırsatları kullanarak yeni bir yapılanma dönemi yaşayabilirsiniz. Uzaklardan beklediğiniz haberlerin yarın netleşmesi üzerine harekete geçecek cesaretiniz olacak. Hukuki konuların üzerinde durduğunuz bu dönem esnek olmanız gerekebilir.

Bazı şeyleri farklı şekilde yapabileceğinizi veya ele alabileceğinizi düşünüyorsanız hızla devam edebilirsiniz. Çevrenizde sizi bu anlamda engellemeye veya motivasyonunuzu kırmaya çalışan kişiler olabilir. En iyisi yalnızca kendinize güvenmeniz. Tüm burçlar için gün geneli: Terazi burcundaki Ay’ın Pluton ve Uranüs’le oluşturacağı olumsuz açılar, iki gündür devam eden Güneş, Pluton ve Uranüs etkileşimlerini de canlandırabilir ve önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerde gerilimlere, güç mücadelelerine, beklenmedik ve şaşırtıcı olaylara neden olabilir. Risk almak veya riskli işlerle uğraşmak için uygun günlerde değiliz. Uzlaşmacı ve ekip ruhuna uygun davranmak, tavsiyelere uymaya çalışmak stresi biraz olsun azaltabilir.rn rnYükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.rn Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…rn Niobe Aslı Temel

oglak burcu Günlük Burç Yorumu (31-10-2013)

oglak burcu Günlük Burç Yorumu (04-10-2013)
Dışarıya uyumlu görüneyim diye içinizde biriktirdiğiniz kızgınlıklar hedefinden sapıp sevdiklerinize parlamanıza neden olabilir. Stresi azaltmak için okumak, gezip yeni insanlar tanıyıp yeni ilişkiler oluşturmak iyi gelebilir.


İş hayatınızda önemli bir dönemeçtesiniz. Uzun zamandır artan beklentilerinizin hayata geçeceği fırsatlar belirmeye başlıyor. Yeni görevlerin alınabileceği, kariyerde aşama kaydedileceği fırsatlar bulabilirsiniz. Bugün sıkışık şartları eldeki işlere odaklanarak geçirin. Ortak çalışmalar ve dostluklar açısından ise yoğun bir gün olacak.


Aksilikler, gerilimler veya riskli olaylar yaşanabilecek birkaç günlük süreçtesiniz, ama aynı zamanda, ortaya çıkan fırsatlar uzun zamandır istediğiniz veya üzerinde yoğunlaştığınız konularda başarıya giden yolun başlangıcı olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Terazi burcundaki Ay’ın Pluton ve Uranüs’le oluşturacağı olumsuz açılar, iki gündür devam eden Güneş, Pluton ve Uranüs etkileşimlerini de canlandırabilir ve önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerde gerilimlere, güç mücadelelerine, beklenmedik ve şaşırtıcı olaylara neden olabilir. Risk almak veya riskli işlerle uğraşmak için uygun günlerde değiliz. Uzlaşmacı ve ekip ruhuna uygun davranmak, tavsiyelere uymaya çalışmak stresi biraz olsun azaltabilir.rn rnYükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.rn Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…rn Niobe Aslı Temel

yay burcu Günlük Burç Yorumu (31-10-2013)

yay burcu Günlük Burç Yorumu (04-10-2013)
Göz önünde olacağınız ve dikkatleri üzerinize çekmeyi becerebileceğiniz bir gün. Bu nedenle hareketlerinize daha çok özen gösterin. Ne yapmışsanız görünür olacak. İyi işler kadar agresyonlarınız ve hırçınlıklarınız da…


Sizi zorlayan şartlara rağmen kararlı ve destekleyici etkilerle bir aradasınız. Arkadaşlıkların önemli olduğu bu dönem ilişkilerinizi güçlendirmek, sosyal açıdan yapabilecekleriniz üzerinde durmak gerekecek. Dayanışma içinde olacağınız gruplar aynı zamanda beklemediğiniz sorumluluklar getirecektir. Duygusal bağların getirdiği belirsizlikler karşısında sabırlı olmalısınız.


Gergin bir gün malum, ama yeni kişiler, bağlantılar veya heyecanlar yolda! Bunlardan bazıları gerçekten karlı iş birliklerine dönüşebilir ve haddinden fazla eğlence içerebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Terazi burcundaki Ay’ın Pluton ve Uranüs’le oluşturacağı olumsuz açılar, iki gündür devam eden Güneş, Pluton ve Uranüs etkileşimlerini de canlandırabilir ve önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerde gerilimlere, güç mücadelelerine, beklenmedik ve şaşırtıcı olaylara neden olabilir. Risk almak veya riskli işlerle uğraşmak için uygun günlerde değiliz. Uzlaşmacı ve ekip ruhuna uygun davranmak, tavsiyelere uymaya çalışmak stresi biraz olsun azaltabilir.rn rnYükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.rn Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…rn Niobe Aslı Temel

akrep burcu Günlük Burç Yorumu (31-10-2013)

akrep burcu Günlük Burç Yorumu (04-10-2013)
Günlük temponuzdaki değişim ve plansız işler sizi strese sokabilir. Baştan bir program yapmışsanız eğer ona uymaya çalışın. Ayartıcı ve daha cazip görünen planlara kanmayın. Zorunlu değişimlere hızla adaptasyon önemli olacak.


Daha bilinçli olacağınız zamanları beklemeli, hırsınızı kontrol etmelisiniz. İstikrar aradığınız bu dönem başkalarının öncelikli olduğu çalışmalara yönelebilirsiniz. İlişkileri içine alan kabullenmeler ve testler nedeni ile bocalamayı bırakmalı, yeni bir anlayış geliştirmelisiniz. Yaratıcı konularda karşınıza çıkan fırsatlar, duygularınızı ön planda tutacağınız çalışmalar yapabilirsiniz.


Tükenmişlik sendromu yaşayabileceğiniz veya bazı konularda kendinizi zayıf hissedebileceğiniz bir gün. Ancak, içsel sorgulamalarınız esnasında kendiniz için yararlı yanıtlara ulaşabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Terazi burcundaki Ay’ın Pluton ve Uranüs’le oluşturacağı olumsuz açılar, iki gündür devam eden Güneş, Pluton ve Uranüs etkileşimlerini de canlandırabilir ve önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerde gerilimlere, güç mücadelelerine, beklenmedik ve şaşırtıcı olaylara neden olabilir. Risk almak veya riskli işlerle uğraşmak için uygun günlerde değiliz. Uzlaşmacı ve ekip ruhuna uygun davranmak, tavsiyelere uymaya çalışmak stresi biraz olsun azaltabilir.rn rnYükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.rn Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…rn Niobe Aslı Temel

terazi burcu Günlük Burç Yorumu (31-10-2013)

terazi burcu Günlük Burç Yorumu (04-10-2013)
İsyan eden, her sözünüze bir karşılık bulup muhalefet eden insanlar enerjinizi düşürebilir. Oyuna gelip siz de sürekli negatifi görmeye çalışan bir tutum sergilerseniz bir süre sonra ne için inatlaştığınızı bile unutabilirsiniz.


Ay burcunuzda yerini alırken pek çok konuda öne çıkma arzusu duymaktasınız. İlişkilerde adapte olduğunuz yenilenmeleri zedeleyecek adımlardan kaçınmaya çalışın. Üzerinde çalıştığınız yeni hedefleri tekrar güzden geçirmek ve acele etmemek gerekecek. Kariyer hayatında fırsatların başlayacağı bu dönemi istikrarlı geçirmeli, şanslı zamanlara hazırlanmalısınız.


Kendinizi, artık sizi çok fazla heyecanlandırmayan belli rutin iş, ilişki veya yüklerden kurtulmak zorunda hissedebilirsiniz ya da bu konuda sizi cesaretlendiren veya hırslandıran kişiler ya da olaylar olabilir. Planlarınızı değiştirmenize neden olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Terazi burcundaki Ay’ın Pluton ve Uranüs’le oluşturacağı olumsuz açılar, iki gündür devam eden Güneş, Pluton ve Uranüs etkileşimlerini de canlandırabilir ve önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerde gerilimlere, güç mücadelelerine, beklenmedik ve şaşırtıcı olaylara neden olabilir. Risk almak veya riskli işlerle uğraşmak için uygun günlerde değiliz. Uzlaşmacı ve ekip ruhuna uygun davranmak, tavsiyelere uymaya çalışmak stresi biraz olsun azaltabilir.rn rnYükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.rn Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…rn Niobe Aslı Temel

basak burcu Günlük Burç Yorumu (31-10-2013)

basak burcu Günlük Burç Yorumu (04-10-2013)
Alışılmış ve ona göre düzen kurduğunuz bir bütçeniz varsa, bugünlerde biraz tedbirli olmakta fayda var. Her zaman akan muslukların bir kısmının kesilmesi söz konusu olabilir. Sosyal ilişkileriniz sayesinde telafi edebilirsiniz.


Gelir kaynaklarınızda yenilenmelere hazır olmalı yeni adımlar atacağınız kararlara yönelmelisiniz. Harekete geçemediğiniz iş hayatında ise yeni planlar devrede olacak. Gelirlerinizi artırmak, ortaklıklar ve anlaşmalardan sağlanacak para girişlerini yönetmek adına destek aramaya başlamalısınız. Yakın çevrenizden güç alacağınız gelişmeleri değerlendirmelisiniz.


Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Yetenek ve özelliklerinizi gösterebileceğiniz özgün yollar bulmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Terazi burcundaki Ay’ın Pluton ve Uranüs’le oluşturacağı olumsuz açılar, iki gündür devam eden Güneş, Pluton ve Uranüs etkileşimlerini de canlandırabilir ve önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerde gerilimlere, güç mücadelelerine, beklenmedik ve şaşırtıcı olaylara neden olabilir. Risk almak veya riskli işlerle uğraşmak için uygun günlerde değiliz. Uzlaşmacı ve ekip ruhuna uygun davranmak, tavsiyelere uymaya çalışmak stresi biraz olsun azaltabilir.rn rnYükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.rn Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…rn Niobe Aslı Temel

aslan burcu Günlük Burç Yorumu (31-10-2013)

aslan burcu Günlük Burç Yorumu (04-10-2013)
Size yabancı olan ve belki de şimdiye kadar inkar ettiğiniz bazı görüşleri dikkate almanız gerekebilir. Tavsiye edilene karşı çıkan ve sırf başkası söyledi diye reddeden tavırlar körü körüne bir isyankarlıktan başka bir şey değil.


Uyum ve ahenk içinde kalacağınız güzel bir gün. Yakın çevrenizdeki olaylara daha yakından bakma gereği duyarken, ikna edici ve arabulucu bir pozisyonda olabilirsiniz. Değişik konuşmaların gündeme geleceği bu günlerde eve ilişkin sorumluluklar da yok değil. Bu arada işle ilgili çalışmalarınızı ilerleteceğiniz zamanları iyi değerlendirin.


Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Terazi burcundaki Ay’ın Pluton ve Uranüs’le oluşturacağı olumsuz açılar, iki gündür devam eden Güneş, Pluton ve Uranüs etkileşimlerini de canlandırabilir ve önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerde gerilimlere, güç mücadelelerine, beklenmedik ve şaşırtıcı olaylara neden olabilir. Risk almak veya riskli işlerle uğraşmak için uygun günlerde değiliz. Uzlaşmacı ve ekip ruhuna uygun davranmak, tavsiyelere uymaya çalışmak stresi biraz olsun azaltabilir.rn rnYükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.rn Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…rn Niobe Aslı Temel


Astroloji ve Burç Yorumları, güncel aylık günlük yıllık burç yorumları. Burçlar ve burçların özellikleri.
Akrep Burcu 2013, Akrep Burcu Erkeği, Akrep Burcu Kadını, Akrep Burcuna Özel, Aslan Burcu 2013, Aslan Burcu Erkeği, Aslan Burcu Kadını, Balık Burcu 2013, Balık Burcu Erkeği, Balık Burcu Kadını, Balık Burcuna Özel, Başak Burcu 2013, Başak Burcu Erkeği, Başak Burcu Kadını, Başak Burcuna Özel, Boğa Burcu 2013, Boğa Burcu Erkeği, Boğa Burcu Kadını, Boğa Burcuna Özel, Burç Uyumu, Burçlar ve Renkler, Burçlar Ve Taşlar, İkizler Burcu 2013, İkizler Burcu Erkeği, İkizler Burcu Kadını, İkizler Burcuna Özel, Koç Burcu 2013, Koç Burcu Erkeği, Koç Burcu Kadını, Koç Burcuna Özel, Kova Burcu 2013, Kova Burcu Kadını, Kova Burcuna Özel, Oğlak Burcu 2013, Oğlak Burcu Erkeği, Oğlak Burcu Kadını, Oğlak Burcuna Özel, Terazi Burcu 2013, Terazi Burcu Erkeği, Terazi Burcu Kadını, Terazi Burcuna Özel, Tüm Yorumlar, Yay Burcu 2013, Yay Burcu Erkeği, Yay Burcu Kadını, Yay Burcuna Özel, Yengeç Burcu 2013, Yengeç Burcu Erkeği, 

Yengeç Burcu Kadını, Yengeç Burcuna Özel, Yükselen Burçlar hepsi bu sitede.


31 Ekim burç yorumları, eylül burç yorumları, günlük burç yorumları, gazete burç yorumları, 31.10.2013 balık burcu yorumu, 31.10.2013 kova burcu yorumu, 31.10.2013 oğlak burcu yorumu, 31.10.2013 yay burcu yorumu, 31.10.2013 akrep burcu yorumu, 31.10.2013 terazi burcu yorumu, 31.10.2013 başak burcu yorumu, 31.10.2013 aslan burcu yorumu, 31.10.2013 yengeç burcu yorumu, 31.10.2013 ikizle burcu yorumu, 31.10.2013 balık boğa yorumu, 31.13.2013 koç burcu yorumları

Etiketler: , , , , , ,

tekrartekrarizle.blogspot.com:
Tv Yaşam,Güncel Blog,Güncel,Son Bölüm İzle , Canlı İzle, Tek parça Full Hd İzle ,Tekrarını izle ,

0 yorum