GÜLTEKİN ONAYIN 28.01.2013 TARİHLİ YAZISI

reklam

Tarih hiçbir zaman korkanları yazmadı.
Korkanlar hiç bir zaman başaramadı. Dün Samet Aybaba korktu. Kazansa lider olacağı maçta Beşiktaş'ı derbide Anadolu takımı mantalitesiyle sahaya sürdü. Ligde sadece 45 dakika oynamış
Akgün'ü hayatının ilk derbisinde sahaya sürüp macera aradı. Maçı otel odasında izleyen Türkiye ligini tanımayan bir yabancı ilk 20 dakikayı seyretse G.Saray'ı şampiyonluğa, Beşiktaş'ı ise düşmemeye oynuyor sanırdı.

40 gol atan takımın elini kolunu bağladı. Hem savunmayı zayıflattı hem de hücumu.. Pes vallahi.. Neden Fatih Terim "Bu Beşiktaş 40 gol atmış, lig ikincisi" diyerek tuhaf hamleler ile önlem almıyor da Samet Aybaba yapıyor?

...
BASKIKURAMADILAR

Hangi derbiyi kazanacaksın hocam? Hangi zor maça taktikle ağırlığını koyacaksın? Fark yaratacaksın? Bunca yıllık tecrüben nerede?

Aybaba maç 2-0'a geldikten sonra kaybedecek bir şeyi kalmayınca Oğuzhan'lı normal düzene döndü. Sivok ile gelen gol ve Melo'nun atılması ile ibre Beşiktaş'a dönecek diye düşünürken Fatih Terim akıllı hamleler ile kalabalık bir orta saha düzenine dönerek Beşiktaş'ın üstünlüğü almasına izin vermedi. Beşiktaş bu 4-5-0 düzenine karşı bocaladı. G.Saray'a baskı yapamadı.

DENTINHO HAZIR DEĞİL

Yeni transferlerden Sneijder tecrübesi ile basit oynarken Dentinho hiç hazır görünmedi. Son 20 dakika topu kalesinden uzak tutmak için oynayan G.Saray'a çare üretemedi.

Açıkcası derbinin kaderini Samet Aybaba'nın hatalı tercihleri belirlerledi. Tolga Özkalfa 89. dakikada Beşiktaş lehine çalmadığı bir elle oynama pozisyonunda da hatalıydı... Atıldıktan sonra oyundan en az 3 dakikada çıkan Melo'nun çaldığı süre kayıp zamana neden eklenmedi? Onu da kimse anlayamadı.

Etiketler: , , , , , , ,

tekrartekrarizle.blogspot.com:
Tv Yaşam,Güncel Blog,Güncel,Son Bölüm İzle , Canlı İzle, Tek parça Full Hd İzle ,Tekrarını izle ,

0 yorum