İnternetten Para Kazanma Yöntemleri

reklam

Merhaba bilmeks.blogspot takipçileri sizin için internetten para kazanmanın yollarını araştırdık

İnternetten Gelir Elde Etmek, Para Kazanmanın En İyi  Yolları

 
İNTERNETTEN GELİR VE İŞ İMKANLARI
 
 
İnternetin önlenemez yükselişi ve insan hayatına yön vermesiyle birlikte internetten para kazanmak adına gelir imkanları doğmuştur. İnternetin gelişmesiyle ek iş ek gelir imkanları nasıl ortaya çıkmıştır bir bakalım. Bulunduğumuz zamanda bir çok insan alışverişlerini, giyim sitilini, gündelik yaşamlarını, hayatlarını artık internete indekslemiş durumdadırlar. İnternet bu kadar insan hayatında rol oynayınca internetten alışveriş kaçınılmaz hale gelmiştir. İnternette dönen paranın milyar dolarlarla ifade edilmekte olduğu ortadadır ve bu korkunç rakam her geçen gün katlanarak artmaktadır. İşte burda bizi ilgilendiren biz bu pastadan nasıl yararlanabiliriz  nasıl gelir imkanları sağlarız? Tabii ki bizde internette e-ticaret yaparak ek iş ek gelir imkanları elde edeceğiz.

Nette Para Kazandıran İmkanlar Nelerdir?

Satış Ortaklığı ile Para Kazanma : Bu kazanç şekli internetten para kazanmak için en çok kullanılan yöntemdir ve en çok kazanç getiren yöntemdir desem yanlış söylemiş olmam. Fazla detaya girmeden içeriğinden bahsetmek gerekirse; ürün sahiplerinin ürünlerini, belirli satış ortaklığı platformları vasıtasıyla internetten ihtiyaç sahiplerine pazarlamaktır. Aklınıza kapı kapı dolaşan pazarlamacıla gelmiştir. Hak veririm fakat burada yaptığımız iş tamamiyle internet ortamında yani fiziki bir görüşme,dil dökme, iknaya çalışma vb. sözkonusu değildir. Siz sattığınız kişiyi görmez,tanımaz hatta bilmezsiniz bile. Mesela ABD deki birine müzik yazılımı ürünü satmışım bu yöntemle. Ne Amerika’ ya gitmişliğim ne de alanı tanımışlığım var. :) Sanırım zihninizde canlanmıştır işleyiş. Bu yöntemle alakalı Affiliate Marketing (Satış Ortaklığı) Nedir? konulu yazımda detaylıca bahsetmiştim. Göz atmanızda fayda var bence. Özellikle bu yöntem üzerine yoğunlaşacağımızdan bu yazımın resmini de özellikle seçtim. Arkadaşlar bu yöntem kesinlikle yasaldır içiniz rahat olsun. Sattığınız ürünlerden elde ettiğiniz komisyonlardan devlet adına satış ortaklığı platformlarınca stopaj ve vergi miktarı düşülür. Elinize net tutar geçer, gönül rahatlığıyla paranızı harcayabilirsiniz . :)

Blog ile web sitesinden para kazanmak : Bu yöntem aslında satış ortaklığı ile kombine olarak düşünmek daha doğru olur. Fakat en sağlam, risksiz, uzun vadeli ve kesin para kazandıran yöntemdir. Blog ile websitesinden para kazanmakla geleceğinizi garanti altına alabilirsiniz desem yada geçiminizi sağlayabilirsiniz desem ne dersiniz? Elbette mükemmel olur dersiniz kanımca. Yazarak para kazanmak için bir siteniz olması gerekir.Blog website kurmayı gözünüzde büyütmüş olabilirsiniz fakat hiç te öyle değil. Dakikalar içersinde sitenizi kuracaksınız ve internetten ek iş ek gelir imkanları elde edeceksiniz. Programlama dilleri, yazılım, tasarım vb. bilginiz olmasada site yapabileceksiniz. Gözünüz korkmasın.
Kurduğununuz siteden de para kazanacaksınız.
Ürün Sahibi Olarak Ürün Satışından Para Kazanmak : İnsan ihtiyaçlarını karşılayacak ürününüz varsa internette satarak para kazanmamanız için bir sebep yok. İnternette ticaretin ne denli büyüdüğünü sanırım hatırlatmamda fayda var. Gelecek internetle şekillenecek ve tabiki de internette ticaretle ek iş ek gelir imkanları artacak.
Çeviri, Danışmanlık vb. yaparak Para Kazanmak : Globalleşen dünyada bir yabancı diliniz özellikle ingilizceniz iyiyse açılmayacak kapı yoktur. Her türlü para kazanmanız olası; yabancı dille site kurar,ürün pazarlar, yazarak para kazanmak isteyebilir yada danışmanlık yaparak güzel paralar kazanabilirsiniz.
Borsa, Forex, Döviz, Altın gibi Sermaye ve Emtia Piyasaları ile Para Kazanmak : İnternet aracılığıyla sermaye, emtia, döviz ve altın piyasalarında para kazanabilirsiniz. İnternet aracılığıyla bu piyasalarda alım-satım yapılmakta ve her geçen gün artmaktadır. Fakat  bu piyasalarda kazanç olduğu gibi kayıp oranları da fazladır. Yani riski yüksektir. Bu piyasalarda bir rehber olmadan yatırım yapmak; işinizi şansa bırakmak olacak haliyle zarar etmeniz kaçınılmaz olacaktır.

Bütün Ek İş Ek Gelir İmkanları İnternette Para Kazandırır Mı?

İnternetten para kazanma adına ek iş ek gelir imkanları bu saydıklarımla sınırlı değil fakat genel kabul gören, kazanç sağlanan yöntemlerin başlıcalarından bu yöntemler. İnternette pek çok para kazandıran ek iş ek gelir imkanları vardır fakat zamanınızı boşa harcayan yöntemlerde azımsanmayacak kadar vardır. Mesela anket doldur para kazan, mail oku kazan, tıkla kazan vb. gibi yöntemler zamanınızı boşa harcamaktan bişey değildir.



http://bilmeks.blogspot.com/

Etiketler: , , , , ,

tekrartekrarizle.blogspot.com:
Tv Yaşam,Güncel Blog,Güncel,Son Bölüm İzle , Canlı İzle, Tek parça Full Hd İzle ,Tekrarını izle ,

0 yorum