PlayStation 4 Nasıl Olacak - PlayStation 4 Tanıtıldı

reklam

Sony'nin uzun süredir merakla beklenen yeni konsolu PlayStation 4'ü ve PlayStation Cloud gibi sistemleri yaptığı bir etkinlikle tanıttı.
New York'taki dev etkinlikte tanıtılan PlayStation 4 konsol savaşlarında yeni bir perdeyi de aralamış oldu. Daha çok masaüstü bilgisayarlarda kullanılan AMD'nin geliştirdiği x86 tabanlı işlemciyi kullanan PS4, aynı zamanda yine AMD'ye ait gelişmiş bir GPU (ekran işleme yongası) kullanıyor.
Dualshock 4 oyun koluyla gelen ve PlayStation 3'ün oyun kollarından farklı olarak üzerinde touchpad de yer alan cihaz ile oyunseverler oyunu durdurabilecek, oynadıkları oyunların klibini çekip sosyal paylaşım portallarında paylaşabilecek. Diyelim bir futbol maçı yaptınız, bu maçta attığınız golü kaydederek Facebook veya Twitter üzerinden arkadaşlarınızla hızlıca paylaşabiliyorsunuz.
Bunun dışında oyuna arkadaşınızı da dahil edebiliyorsunuz. Örneğin bir oyunda geçemediğiniz bir yer var ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Arkadaşınızı evinize çağırmak yerine onu oyuna davet ederek takıldığınız yeri arkadaşınızla beraber geçmesini sağlayabiliyorsunuz. Yani arkadaşınız internet üzerinden konsolunuza bağlanarak oyununuza aktif olarak katılabiliyor.
DIABLO 3 PS4'TE
Etkinlikte PS4 oyunlarını da gösteren Sony, PS3'ün en çok satan oyunlarından Killzone'un bir ek paketi olan KillZone Shadowfall başta olmak üzere Driveclub, Infamous, Second Son isimli oyunların PS4 için geliştirildiğini açıkladı. Bu oyunların arasında en çarpıcı olanı ise hiç şüphesiz Blizzard'ın bilgisayarlara damgasını vuran oyunu Diablo 3 oldu. Artık Diablo 3'ü de PlayStation 4'te oynayabileceksiniz.
Gelişmiş GPU'su ile artık daha canlı ve gerçekçi grafiklere sahip olan PS4, aslında bugünün oyun konsollarının karşısına çıkan bir ürün değil. PS4, bir nevi henüz satışa sunulmayan yeni Xbox 720 ve Nintendo Wii U konsolları için Sony'nin bir silahı olacak.
FİYATI NE OLACAK
PS4'ün fiyatının ne olacağı etkinlikte açıklanmadı. Ancak Haziran ayında Los Angeles'ta gerçekleştirilecek E3 oyun konferansında PS4'le ilgili daha detaylı bilgilere sahip olacağız; zira PlayStation 4'ün oyun kolu dışında kendisini henüz görmüş değiliz.
PLAYSTATION 3 TUTKUNLARINA KÖTÜ HABER
Ve oyun severlerin hoşuna gitmeyecek bir sürprizi de oldu Sony'nin. PlayStation 4 oyun konsolu mevcut PS3 oyunlarını desteklemeyecek. Yani PS4 için oyun severler yeni baştan oyun koleksiyonuna başlamak durumunda olacak.


Etiketler: , , , , , , , , ,

tekrartekrarizle.blogspot.com:
Tv Yaşam,Güncel Blog,Güncel,Son Bölüm İzle , Canlı İzle, Tek parça Full Hd İzle ,Tekrarını izle ,

0 yorum