22.03.2013 Andorra – Türkiye Canlı İzle

reklam

22.03.2013 Andorra – Türkiye Canlı İzle, 22.03.2013 ANDORRA – TÜRKİYE Canlı İzle, ANDORRA – TÜRKİYE Canlı İzle, 22.03.2013 ANDORRA – TÜRKİYE maçını Canlı İzle,

22.03.2013 ANDORRATÜRKİYE Canlı İzle





A Milli Futbol Takımı'nın 2014 Dünya Kupası elemeleri (D) Grubu'nda 22 Mart Cuma günü karşılaşacağı Andorra'nın teknik direktörü Jesus Luis Alvarez de Eulate, Türkiye'nin grup maçlarında aldığı sonuçların kendisini şaşırttığını söyledi. ''Koldo'' lakaplı Andorra teknik direktörü Eulate, yaptığı açıklamada, gruptaki durumla ilgili ''Hollanda'yı dışarıda bırakırsak oldukça dengeli bir gruptayız'' dedi.

Koldo, ''Macaristan, Romanya ve Türkiye çok benzer düzeydeler. Belki futbolcular düzeyinde Türkiye daha iyi futbolculara sahip ama Romanya çok güçlü bir savunma yapıyor ve kazanması çok zor. Macaristan'ın da kaliteli futbolcuları var'' diye konuştu. ''Grupta bu zamana kadar oynanan maçlarda futbol düzeyi ile olmasa bile aldığı sonuçlarla Türkiye beni biraz şaşırttı'' diyen Koldo, ''Türkiye, her maçında kazanabilecek fırsatları yakaladı ama sonucu getiremedi. Çalışarak, sonuca da varabileceklerini düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.


Özellikle son maçlarına bakarak Türkiye'yi analiz ettiğini anlatan Koldo, ''Defansta oldukça mücadeleci ve hücumda bize zarar verecek bir takım. Orta sahada, hücumda çok kaliteli futbolculara sahip ve her futbolcunun çok fazla ofansif özelliği var. Hamit Altıntop, Gökhan Gönül, Arda Turan, Burak Yılmaz gibi oyuncularının dışında takıma denge getiren önemli isimler var. Ben Türkiye Milli Takımı'nı çok çok güçlü görüyorum'' yorumunu yaptı.
 
 
 

Etiketler: , , ,

tekrartekrarizle.blogspot.com:
Tv Yaşam,Güncel Blog,Güncel,Son Bölüm İzle , Canlı İzle, Tek parça Full Hd İzle ,Tekrarını izle ,

0 yorum