30.09.2013 Antalyaspor – Beşiktaş Canlı İzle

reklam

30.09.2013 Antalyaspor – Beşiktaş Canlı İzle 


Canlı İzlemek İçin Linke Tıklayın


Özeti İzlemek İçin Linke Tıklayın


Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta Bilic fırtınası esiyor. Hırvat teknik adam, bütün futbolcularını uyararak Galatasaray maçının unutulmasını istedi. Karşılaşmada iki kritik hata yapan Serdar ve Veli’yle konuşan Bilic, “Her futbolcu hata yapar. Kendinize olan güveninizi kaybetmeyin. Futbolda hata olacak. Bu hataları rakiplerimiz de yapacaktır. Şimdi Antalyaspor maçına odaklanın. Bu karşılaşmayı kazandığımız takdirde her şey daha farklı olacaktır” dedi. Bilic’in sözlerinin ardından Ümraniye’deki bütün hava değişirken, dünkü çalışmada futbolcuların yüzlerinin gülmesi dikkatlerden kaçmadı. Sabah yapılan idman 1.5 saat sürerken kuvvet ve dayanıklılık çalışması da yapıldı. İdmanda sakatlıkları bulunan Oğuzhan Özyakup ile sol üst adalesinde zorlamaya bağlı ödem bulunan Escude katılmadı.

Taktikler Ömer’den!

Kartal’ın eski teknik direktörü Samet Aybaba’ya karşı oynanacak maç öncesinde Bilic, Ömer Şişmanoğlu’yla özel bir görüşme yaptı. Antalyaspor’dan transfer edilen Ömer’le rakibin önemli silahlarını konuşan Hırvat teknik adam, maçın taktiğini de buna göre belirleyecek. Özellikle Tita, Isaac, Baros ve Diarra gibi isimlere dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen genç futbolcu, bu konuda hocasını uyardı.

Önce salon sonra saha


Beşiktaş dün sabah idmanında önce salonda çalıştı. Kuvvet ve dayanıklılık antrenmanı yapan futbolcular, idmanın kalan kısmına ise sahada devam etti. Çift kale maç sırasında özellikle Fernandes’in performansı dikkatlerden kaçmadı. Olcay, İbrahim Toraman ve Eneramo da antrenmanın istekli isimleri olarak öne çıktı.


Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Samet Aybaba, hafta sonunda oynanacak karşılaşma öncesinde iddialı açıklamalar yaptı.


Ligde oynadığı 5 maçta 3 beraberlik ve 2 yenilgi alıp galibiyetle tanışamayan Antalyaspor’da, Beşiktaş karşılaşması öncesinde tek hedef 3 puan. Büyük maçlara daha iyi konsantre olduklarını belirten Aybaba, “Galatasaray karşılaşmasına çok iyi hazırlanmıştık ve puan aldık. Beşiktaş karşısında da tek hedefimiz galibiyet ve bu maçı kazanan taraf biz olacağız” ifadelerini kullanarak Kartal’a gözdağı verdi.
Etiketler:beşiktaşBeşiktaş-Medical Park AntalyaDigitürk Web TVLig TVMedical Park AntalyaMedical Park Antalya Beşiktaş 6.Hafta Maçı Canlı İzleMedical Park Antalya Beşiktaş lig Maçı 30.09.2013Medical Park Antalya Beşiktaş lig Maçı 30.09.2013 digitürkten canlı izleMedical Park Antalya Beşiktaş lig Maçı digitürk hemen izle 30.09.2013Medical Park Antalya Beşiktaş lig Maçı gijitürk 30.09.2013Medical Park Antalya Beşiktaş Maçı Canlı İzleMedical Park Antalya Beşiktaş Maçı hangi kanaldaMedical Park Antalya Beşiktaş Maçı ne zamanMedical Park Antalya Beşiktaş Maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldaMedical Park Antalya Beşiktaş Maçını Canlı İzleMedical Park Antalya Beşiktaş Maçısaat kaçtaMedical Park Antalya Beşiktaş Süper Maçı Geniş ÖzetiMedical Park Antalya Beşiktaş Süper Toto Süper Lig 6.Hafta Maçı Canlı İzleMedical Park Antalya Beşiktaş Süper toto süper lig Maçı canlı lig radyoMedical Park Antalya Beşiktaş Süper toto süper lig Maçı canlı seyretMedical Park Antalya Beşiktaş Süper toto süper lig Maçı digitürkten izleMedical Park Antalya Beşiktaş Süper toto süper lig Maçı onlineMedical Park Antalya Beşiktaş Süper toto süper lig Maçı saatiMedical Park Antalya Beşiktaş Süper toto süper lig Maçı video,Medical Park Antalya Beşiktaş Süper toto süper lig Maçı videosuMedical Park Antalya Beşiktaş Süper toto süper lig Maçı web tvden izleMedical Park Antalya – Beşiktaş maçı saat kaçtaMedical Park Antalya – Beşiktaş ne zamanMedical Park Antalya – Beşiktaş Süper Toto Süper Lig 6.Hafta Maçı Canlı İzle 30.09.2013Medical Park Antalya-Beşiktaş MaçıMedical Park Antalya-Beşiktaş Maçı canlıMedical Park Antalya-Beşiktaş Maçı golleriMedical Park Antalya-Beşiktaş Maçı online izleMedical Park Antalya-Beşiktaş Maçı özetiMedical Park Antalya-Beşiktaş Maçı skoruTRT 1 Şut ve GolTRT 3 Futbol Ateşi

Etiketler: , , , , ,

tekrartekrarizle.blogspot.com:
Tv Yaşam,Güncel Blog,Güncel,Son Bölüm İzle , Canlı İzle, Tek parça Full Hd İzle ,Tekrarını izle ,

0 yorum