24.07.2013 Elazığ At Yarışı Yorumları

reklam

24.07.2013 Elazığ At Yarışı Yorumları




1.Ayak: Çok at yazılması gereken günün ilk ayağında; ARLING, BIG MOON LADY, HERMOSA, AYŞENİL, WICCA, SHRUUQ, SHUT UP ve ALSİNEM sırasıyla şanslı isimlerdir.

2.Ayak: Bu yarışa çok iyi hazırlanan DOĞANCIK ilk şanslı isimdir. Formunu muhafaza eden HAŞMETLİ ve OĞUZKAYA rakipleri olacaklardır. Ekürili AKANOĞLU ile PANTER de ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

3.Ayak: Düzenli idmanlarla formunu geliştiren TOUR GUIDE ilk şanslı isimdir. İdmanlarında formda görünüm veren KARTALBEY rakibi olacaktır. Her geçen gün daha iyi duruma gelen YAŞARCIK sürpriz.

4.ayak: Formunu koruyan KURTARBABA ilk şanslı isimdir. KOŞMA KIZI ve ROCKS rakipleridir.

5.ayak: Etkili pist görünümü devam eden GOBAK OĞLUYAM günün bankosudur.

6.ayak: Galobunda iyi görünen BOZPEYKER ilk şanslı isimdir. HAFSA ve ekürili BABABULUT rakipleri olup, ekürisiyle ERTEKİN ve SIRRA KADEM diğer şanslı isimlerdir




1.Ayak: Muntazam idmanlarını sürdüren ARLING ilk şanslı isimdir. Sürekli artan formuyla BIG MOON LADY ve WICCA rakipleri olacaklardır. Galobunda diri görünen HERMOSA sürpriz.

2.Ayak: Kazandığı yarıştaki formunu koruyan ekürili AKANOĞLU günün bankosudur.

3.Ayak: İdmanlarındaki performansıyla göz dolduran TOUR GUIDE ilk şanslı isimdir. Galobunda olumlu görünen YAŞARCIK ve KARTALBEY rakipleri olacaklardır. COLUMBUS, MONEY CENTER ve CHAMONIX diğer şanslı isimlerdir.

4.ayak: Sahip olduğu kusursuz formuyla KOŞMA KIZI ve KURTARBABA arasındaki mücadele kazananı belirleyecektir.

5.ayak: Etkili formuyla GOBAK OĞLUYAM ilk şanslı isimdir. İyi hazırlanan KÜÇÜK SEDAT rakibi olacaktır. Her geçen gün daha iyi duruma gelen CEYAR ile TUMBUL SILA hata affetmez.

6.ayak: Hazırlıkları süper olan SIRRA KADEM, ekürili ERTEKİN, HAFSA ve ekürisiyle BABABULUT eşit şanslı isimlerdir. BOZPEYKER sürpriz.

Etiketler: , , , , ,

tekrartekrarizle.blogspot.com:
Tv Yaşam,Güncel Blog,Güncel,Son Bölüm İzle , Canlı İzle, Tek parça Full Hd İzle ,Tekrarını izle ,

0 yorum