24.07.2013 İstanbul At Yarışı Yorumları

reklam

24.07.2013 İstanbul At Yarışı Yorumları



1.Ayak: İlk yarışı başarılı olan BELOVED, iyi hazırlanan ASCELLA ve iyi durumdaki ANTIYOKUS en şanslı isimlerdir. CAMPIO, RAYA, MY SONG ve WINŞAH da ihmal edilmemelidir.

2.Ayak: Sevdiği uzun mesafede start alacak olan MAXIMUS DREAM ve formda KENSINGTON en şanslı isimlerdir. BAŞKAN NEXIA, SEMİHA SULTAN ve BRENO daha sonraki şanslılardır.

3.Ayak: Son yarışları başarılı ve form durumu çok iyi olan BACHELOR SON etkili jokeyiyle günün bankosudur.

4.ayak: Yarış galobundaki formuyla göz dolduran ÇAKAL CARLOS ve iyi hazırlanan VERDASKO en şanslı isimlerdir.

5.ayak: Düzenli idmanda olan BÜREBEY, formu beğenilen KAFKAS KRALI, son yarışı ölçü olmayan KIRBERK ve istikrarlı safkan HALİSBEY eşit şanslı isimlerdir. 

6.ayak: Başarılı yarışlar koşan ve düzenli idmanlarıyla formunu koruyan FESTÜK ilk şanslı isimdir. Hafif kilolarıyla HAMZA BİN DAVUT ile BIG SHUT rakipleri olup, ASAFHAN ve MISTER BARON diğer şanslı isimlerdir.





1.Ayak: ARLING ile WICCA beğenilen formlarıyla en şanslı isimlerdir. SHRUUQ ile BIG MOON LADY diğer şanslı isimlerdir. TEKCAN sürpriz.

2.Ayak: Form ve kondisyon olarak rakiplerine oranla daha iyi durumda olan HAŞMETLİ, HAVİN, PANTER, KIRAÇ KIZ, DOĞANCIK ve OĞUZKAYA eşit şanslı isimlerdir.

3.Ayak: Bu yarışa özenle hazırlanan TOUR GUIDE günün bankosudur. 

4.ayak: Yaptığı yarışları başarılı ROCKS, iyi durumu devam eden KURTARBABA ve bu kez daha iyi durumdaki SÜMENGIRL eşit şanslı taylardır. KOŞMAKIZI ile KEZBAN HANIM sürpriz.

5.ayak: Formunun zirvesinde olan GOBAK OĞLUYAM en şanslı isimdir. İstikararlı koşularıyla BİR SAYFA rakibi olup, bir süre dinlendirilen FRANCO diğer şanslı isimdir. KARTAL AĞA ile KÜÇÜK SEDAT sürpriz.

6.ayak: Yarışa çok iyi hazırlanan SIRRA KADEM, ekürili ERTEKİN, HAFSA ve ekürili BABABULUT eşit şanslı isimlerdir. BOZPEYKER sürpriz.

Etiketler: , , , , ,

tekrartekrarizle.blogspot.com:
Tv Yaşam,Güncel Blog,Güncel,Son Bölüm İzle , Canlı İzle, Tek parça Full Hd İzle ,Tekrarını izle ,

0 yorum