Galatasaray Chelsea Maçının 11'leri

reklam

Galatasaray Chelsea Maçının 11'leri

Canlı İzlemek İçin Linke Tıklayın 
Özet İzlemek İçin Linke Tıklayın



Mancini, Chelsea karşısında sahaya süreceği ilk 11'i büyük ölçüde belirledi.


Galatasaray


Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Alex TellesCeyhun, Selçuk, Melo, Sneijder, Burak(Hajrovic), Drogba


Chelsea


Cech, Azpilicueta, Terry, Cahill, Ivanovic, Willian, Obi Mikel, Ramires, Oscar, Hazard, Eto'o

Şampiyonlar Ligi'nde bugün 'yi ağırlayacak, belki kağıt üzerinde favori değil ama daha önce ortaya koyduğu başarılar düşünülürse yeni bir zafer yazması içten bile değil. Sahasında kendisinden 3 kat daha pahalı olan İngiliz ekibini yenerek rövanş maçı için avantaj elde etmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, daha önce , M. United, Milan, ve Juventus gibi dev takımlara karşı zaferler kazandı. Devler Ligi tarihinde 1 kez yarı final oynayan, 5 kez de son 8 takım arasına kalan Galatasaray'a taraftarlarının güveni tam... Maçın biletleri günler öncesinden tükenirken maçın başka bir önemli tarafı ise Galatasaray'ın 14 yıl önce İstanbul'da 5-0 kaybettiği maçın rövanşını alma fırsatı yakalaması...

AVRUPA'DA 254. SINAV
Galatasaray, Chelsea maçıyla Avrupa kupaları tarihindeki 254. karşılaşmasına çıkacak. Avrupa kupalarındaki en başarılı Türk ekibi olarak dikkati çeken Galatasaray, geride kalan 253 maçta 97 galibiyet ve 91 yenilgi aldı, 65 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 356 gol göndermeyi başaran ''Cim Bom'', kalesinde ise 365 gol gördü.

Avrupa’da 254. randevu
Cim-Bom, Avrupa kupalarındaki 254. sınavını Chelsea karşısında verecek. Avrupa’daki en başarılı Türk takımı olan Galatasaray geride kalan 253 maçta 97 galibiyet ve 91 yenilgi aldı, 65 karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı. Rakip fileleri 356 kez havalandıran Aslan kalesinde 365 gol gördü.
En pahalı 5. takım
Chelsea takımı, Galatasaray’ın yaklaşık üç katı kadro değerine sahip. Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kalan takımlar arasında en pahalı 5. ekip olan Chelsea’nin değeri 925 milyon lira olarak hesaplandı. Galatasaray’ın değeri ise transfermarkt sitesinin verilerine göre 355 milyon lira. Cim-Bom son 16 takımları arasında kadro değeri olarak sadece Olympiakos’u geçebiliyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Chelsea’nin turun favorisi olduğunu söyledi. Florya’da basın toplantısı düzenleyen İtalyan hoca, “Chelsea, Avrupa’nın en iyi takımlarından biri. Daha önce bu kupayı kazandılar. Biz saha avantajımızı kullanarak iyi bir sonuç almaya çalışacağız. Taraftarımıza da fazlasıyla güveniyoruz. Rakibimiz iyi bir takım ve fantastik oyunculara sahip bir takım. Bu tip maçları kazanmaya alışkınlar. Chelsea’nin turu geçme şansı yüzde 80” dedi. Ancak sarı-kırmızılı teknik adamın bu sözleri tercüman tarafından Türkçe’ye çevrilmedi.
‘Döner miyim bilmiyorum’
Mancini, “Premier Lig’e geri dönmek istiyor musunuz” sorusuna ise “Galatasaray Türkiye’nin en büyük takımı. İstanbul’dayım ve mutluyum. Geri döner miyim bilmiyorum” yanıtını verdi.
Basın toplantısına katılan Sneijder ise Mancini ile Mourinho’yu kıyaslaması istenince şunları söyledi: Birlikte çalıştığım teknik adamların hepsi çok farklı. Mancini burada diye söylemiyorum ama ikisi de çok iyi. Birlikte kupa kazandığımız için Mourinho ile aramızda özel bir bağ var. Taktik açıdan ikisi de çok kuvvetli.”


Galatasaray Chelsea Maçının 11'leri

Etiketler: , , , , ,

tekrartekrarizle.blogspot.com:
Tv Yaşam,Güncel Blog,Güncel,Son Bölüm İzle , Canlı İzle, Tek parça Full Hd İzle ,Tekrarını izle ,

0 yorum